Pincészetünk saját szőlőfeldolgozóval és palackozó üzemmel rendelkezik. Az elmúlt évek folyamatos technológiai korszerűsítéseinek köszönhetően, feldolgozónk minden tekintetben megfelel korunk borászati technológiai elvárásainak. Kizárólag kíméletes, kézi szüretelést végzünk, és a szőlőt már az ültetvényen kiválogatva, ládákba szedjük. A feldolgozás automatikusan, teljes mértékben gépesítve történik.
A szőlő mérleggel ellátott fogadógaratba kerül, ahonnan zúzó-bogyózó gépbe juttatjuk. Ezt követően, a fehér szőlő előhűtött cefréjét kíméletesen, pneumatikus préssel kipréseljük és a tisztított mustot hűthető, rozsdamentes acéltartályokban erjesztjük. Vörös szőlő esetén a préselési folyamat az alkoholos erjedés lezárulása után történik.
Vörösborainkat átlagosan 6-24 hónapig fahordóban érleljük. A fehérborokat palackozás előtt csupán néhány hónapig tároljuk acéltartályokban. Vörösbork esetében zömmel parafadugót, míg a fehér és rosé borok esetében csavarzárat alkalmazunk.